Wandelweekenden

 

Heerlijk een paar dagen weg, op een aanvaardbare reisafstand (normale reistijd maximaal 4 uur rijden vanaf de eerste opstapplaats) en met een klein gezelschap. Het vervoer, het verblijf, de begeleide wandelingen..... allemaal geregeld van begin tot eind. Het enige wat u zelf doet, is gezellig meewandelen!  Bij reeds de eerste schreden overvalt een vakantiegevoel. Altijd spannend hoe het weer zich zal houden..... bepalend voor met name de "zware" wandelingen. Maar mocht een wandeling door weeromstandigheden te gevaarlijk worden, zal er een waardig alternatief worden aangeboden. Zo valt er altijd wat te beleven!

 

Soms is het mogelijk dat u uw hond(je) gezellig mee kunt nemen. Dat is niet alleen leuk voor de hond maar menigeen vindt dit net iets extra's geven aan een wandeling. Uiteraard wordt dit altijd bij desbetreffend weekend expliciet vermeld. 

 

Een klein groepje van maximaal 10 personen. Dit betekent dat  men in zo'n weekend  elk dagdeel met een andere wandelaar zou kunnen oplopen. Lekker kletsend over wat men zo al bezig houdt, weetjes uitwisselend en ondertussen glijden de wandelkilometers onder de schoenen door. Vogels spotten, foto's maken, soms wat cultuur snuiven...  Niet verplicht hoor, wil je achteraan lopen om van de stilte en "niks" te genieten..... ook dat mag, niets moet!

 

Na een wandeling  nog even gezellig een drankje doen, gezamenlijk eten. Voor wie dat wilt en nog niet uitgeteld is..... s'-avonds elkaar nog opzoeken en een spelletje doen. Om uiteindelijk aan het einde van de dag ontspannen door inspanning, voldaan en met  volle buik, rozige gloed een lekker bed in te duiken en naar dromenland te gaan. 

 

Zoveel mensen, zoveel wensen en tóch probeer ik het een ieder naar zijn/haar zin te maken.  Dat is het doel en streven wat mij voldoening brengt. Het organiseren zit in mijn bloed en ik kan het niet laten.... Altijd bereid om net dat ene stapje meer te doen! Ik kan hier nog heel veel meer neerzetten maar uiteindelijk kunt u het beste gewoon ervaren.

 

Wilt u op de hoogte worden gehouden van last-minute plekjes  vul dan het contactformulier in. De laatste nieuwtjes vindt  u op de pagina Nieuws.

 

Dan rest mij nog om een  ieder, of dat nu bij droomwandelingen is of elders,  hele fijne wandelingen te wensen. Blijf gezond!

 

Met een sportieve wandelgroet,

Jolanda Blaak-Janssen