Op deze pagina kunt u, als deelnemer van een wandelweekend, uw ervaring kwijt.  Vermeld even in uw tekst met welk wandelweekend u bent mee geweest.

Om te voorkomen dat wildvreemden zo maar wat plaatsen, zal ik het bericht controleren op afkomst voordat het geplaatst wordt. Ik hoop op vele eerlijke reviews zodat ik hiervan kan leren en u een goed beeld krijgt van hoe zo'n weekend wordt ervaren!

Reactie plaatsen

Reacties

José Rutten
2 maanden geleden

Lang weekend wandelen, klauteren aan de Moezel. Wat een mooie belevenis, de wandelingen tussen de wijnbouw velden, oog voor details etc., stille dorpjes etc. Een goede akkomodatie, heerlijk ontbijt, leuke mensen in de groep.
Dit alles onder de bezielende leiding van Jolanda en André. Een aanrader. Dank beiden voor jullie goede zorgen. Grtz José

Len de Jonge- van Trier
2 maanden geleden

Wandelweekend Moezel oktober 2021: TOP!
Mooie wandelingen in prachtige omgeving, goede reisleiding met duidelijke uitleg, altijd een stralende glimlach, volledige EHBO- uitrusting op zak en oog voor iedereen. Jolanda, je was geweldig!
Ook een compliment voor André, de man van Jolanda, voor het mede verzorgen van een uitgebreide ontbijt/lunch.
Kortom, ik heb genoten!!!

Odiel Kranendonk
3 maanden geleden

Net terug van een super wandelweekend aan de Semois. Het was een geweldige ervaring. Heerlijk opgehaald met een fijne bus en dito chauffeurs, prachtige tochten, spectaculaire uitzichten en in goed gezelschap. De begeleiding was top: ik voelde me veilig en men lette erg goed op iedereen. En wat een geduld Jolanda en haar man hebben! Superfijn. Het was een onvergetelijk weekend. Bedankt voor alles.

W. Straathof
3 maanden geleden

Wandelweekend Zomer aan de Moezel
20-8-2021 t/m 23-8-2021
Een zeer geslaagd wandel (en klim)weekend. De info die je vooraf krijgt is duidelijk en compleet. Voor dit weekend is het belangrijk dat je een geoefende wandelaar bent, gezien de zeer steile hellingen. De wandelingen waren zeer afwisselend in een heel mooi gebied. Organisator Jolanda is heel gezellig en open. Ze zorgt dat de planning 's-ochtends goed verloopt en laat het aan de groep over waar er gezamenlijk gegeten of wat gedronken wordt. Het hotel was zeer schoon en netjes met een goed ontbijtbuffet. De heen en terugreis vonden plaats met de bus van Jolanda. Ook dit was een zeer gezellige rit. De groep bestond uit 7 personen, waardoor er een leuke band ontstond tussen de deelnemers. Voor mij was dit de eerste keer dat ik meegegaan ben met een wandelreis, maar zeker voor herhaling vatbaar.