Op deze pagina kunt u, als deelnemer van een wandelweekend, uw ervaring kwijt.  Vermeld even in uw tekst met welk wandelweekend u bent mee geweest.

Om te voorkomen dat wildvreemden zo maar wat plaatsen, zal ik het bericht controleren op afkomst voordat het geplaatst wordt. Ik hoop op vele eerlijke reviews zodat ik hiervan kan leren en u een goed beeld krijgt van hoe zo'n weekend wordt ervaren!

Reactie plaatsen

Reacties

Ria B
een jaar geleden

Inmiddels 5 x met Jolanda, Andre en v/h hond Boris in Duitsland op vakantie geweest. Lekker wandelen in heuvelachtig gebied, tenslotte is Nederland grotendeels vlak en op vakantie wil ik toch echt iets anders. Het leuke van het lopen van een LAW is dat je in een volgend jaar/seizoen gewoon weer verder gaat waar je gebleven was, De overnachtingen waren afwisselend en altijd met zorg gekozen. Het transport met de bus is prima, comfortabel en een goede chauffeur. Voor 2023 weer 2 reizen op de planning staan.

Wendy dingemans
een jaar geleden

Afgelopen jaar meegeweest naar de Ardenne en de Eiffel. Jolanda en André denken in oplossingen als er iets onverwachts gebeurd. Niet dat dit veel nodig was want de reizen zijn tot in de puntjes geregeld.
Mijn tip is wel om de omschrijving van de reis goed te lezen want sommige wandelingen waren behoorlijk pittig.

Len de Jonge- van Trier
2 jaar geleden

Wandelweekend Eifelsteig (okt. 2022) zorgde voor echte droomwandelingen: prachtige tochten met heel mooi weer en alles was weer goed geregeld!
Zelfs toen ik viel, werd ik goed verzorgd door Jolanda en André: heel prettig om zo te worden behandeld!!
We logeerden in een jeugdherberg, hoezo “jeugd”? Het bleek een goedlopend hotel met schone kamers en een prima buffet.
Het was dus een TOPweekend!

Toke
2 jaar geleden

Voor het eerst met Jolanda en André mee geweest: lang weekend “Lente aan de Moezel”. Toen ik de site zag dacht ik al “zo, dat ziet er goed uit qua organisatie en voorbereiding!”. Maar mijn verwachtingen werden overtroffen. Wat een prachtige wandelingen, leuk gekozen accommodatie en eetgelegenheden. Daarbij zijn het ook nog top chauffeurs en maken ze de heerlijkste ontbijtjes.
En niet te vergeten ook nog heel gezellig. Hierdoor kan het in de groep alleen nog maar fijn zijn.
Dank hiervoor Jolanda en André.

José Rutten
3 jaar geleden

Lang weekend wandelen, klauteren aan de Moezel. Wat een mooie belevenis, de wandelingen tussen de wijnbouw velden, oog voor details etc., stille dorpjes etc. Een goede akkomodatie, heerlijk ontbijt, leuke mensen in de groep.
Dit alles onder de bezielende leiding van Jolanda en André. Een aanrader. Dank beiden voor jullie goede zorgen. Grtz José

Len de Jonge- van Trier
3 jaar geleden

Wandelweekend Moezel oktober 2021: TOP!
Mooie wandelingen in prachtige omgeving, goede reisleiding met duidelijke uitleg, altijd een stralende glimlach, volledige EHBO- uitrusting op zak en oog voor iedereen. Jolanda, je was geweldig!
Ook een compliment voor André, de man van Jolanda, voor het mede verzorgen van een uitgebreide ontbijt/lunch.
Kortom, ik heb genoten!!!

Odiel Kranendonk
3 jaar geleden

Net terug van een super wandelweekend aan de Semois. Het was een geweldige ervaring. Heerlijk opgehaald met een fijne bus en dito chauffeurs, prachtige tochten, spectaculaire uitzichten en in goed gezelschap. De begeleiding was top: ik voelde me veilig en men lette erg goed op iedereen. En wat een geduld Jolanda en haar man hebben! Superfijn. Het was een onvergetelijk weekend. Bedankt voor alles.

W. Straathof
3 jaar geleden

Wandelweekend Zomer aan de Moezel
20-8-2021 t/m 23-8-2021
Een zeer geslaagd wandel (en klim)weekend. De info die je vooraf krijgt is duidelijk en compleet. Voor dit weekend is het belangrijk dat je een geoefende wandelaar bent, gezien de zeer steile hellingen. De wandelingen waren zeer afwisselend in een heel mooi gebied. Organisator Jolanda is heel gezellig en open. Ze zorgt dat de planning 's-ochtends goed verloopt en laat het aan de groep over waar er gezamenlijk gegeten of wat gedronken wordt. Het hotel was zeer schoon en netjes met een goed ontbijtbuffet. De heen en terugreis vonden plaats met de bus van Jolanda. Ook dit was een zeer gezellige rit. De groep bestond uit 7 personen, waardoor er een leuke band ontstond tussen de deelnemers. Voor mij was dit de eerste keer dat ik meegegaan ben met een wandelreis, maar zeker voor herhaling vatbaar.