Nieuws

1 juni 2023

De 3 lente wandelweekenden zitten er op en zijn zeer geslaagd op alle gebieden, de foto's zijn inmiddels geplaats op deze site. Ik kijk uit naar de 3 zomer wandelweekenden waarvan ikzelf er 2 zonder André zal uitvoeren. Voor alsnog zitten alle weekenden vol, daar ben ik natuurlijk erg blij mee!

 

De bus is nu helemaal gereed gemaakt voor ons Camino avontuur van 28 dagen. Ik heb overwogen om een blog bij te houden maar uiteindelijk besloten om dit niet te doen. Ik ga proberen om zo veel mogelijk offline te zijn en proberen af te kikken van het social media gebruik. Mocht je eens willen informeren hoe het gaat dan kan dat natuurlijk wél telefonisch, mits ik bereik heb in the middle of nowhere. Een leuk en gezellig gesprek sla ik niet af! En de telefoon blijft standby in mijn rugzak voor noodgevallen.

 

Verder wens ik iedereen een fijne zomer toe!

 

25 april 2023

Wegens annulering is er een plekje vrijgekomen voor het wandelweekend Rothaarsteig, deel 2, medio mei. Update: 12.01 uur, plekje is vergeven!

 

25 april 2023

 

BELANGRIJK!

Tot op heden heb ik voor elk van de weekenden wel een afmelding/annulering binnen. Hoewel er aanmeldingen zijn/waren voor de reservelijst, bleek na aanschrijving de reservelijst-deelnemers toch niet meer te kunnen. Ik heb al eerder gevraagd dat wanneer je op de reservelijst wilt/komt om even te laten weten als je niet meer kunt. Zo blijft de website up te date. Echter nu dit niet gebeurt, heb ik besloten om niet meer met de reservelijsten te werken. De regels bij belangrijk worden veranderd. Zo wordt ook de naam van pagina BELANGRIJK gewijzigd in VOORWAARDEN.

 

25 maart 2023

Wegens annulering is er 1 plekje vrijgekomen voor het wandelweekend Eifelsteig deel 2, eind april. 10 april is de inschrijving gesloten!

 

 

22 maart 2023

Vandaag weer allerlei technieken en wetenswaardigheden met betrekking tot het verlenen van eerste hulp bijgeschaaft. Ook 2 nieuwe technieken geleerd zoals het toepassen van een tourniquet en hemostatisch gaas. Ik hoop van ganser harte het niet te hoeven toepassen maar fijn dat het is opgefrist, zo aan het begin van een nieuw wandelseizoen!

 

 

10 maart 2023

DagDroomWandeling: Vrijdag 14 april 2023 - BetuweBloesem - 18 km - 10.30 uur

Het is een rondwandeling. Vanaf het stationnetje Beesd wandelen we richting het dorpje Enspijk, langs Landgoed Noordenhoek naar Deil en vandaar naar Geldermalsen. Hier steken we de Linge over door het plaatsje Tricht over de Lingedijk en Appeldijk richting Mariënwaardt en vervolgens door terug naar het Station.

  • beginpunt: station Beesd, geen toilet of horeca aanwezig. Het is maar klein.
  • Halverwege kunnen we een horecastop maken, maar bij mooi weer nuttigen we ons zelfmeegenomen eten en drinken bij een bankje.
  • Het is overwegend verhard pad.
  • Er mogen honden mee. 
  • Géén eindtijd, want gezelligheid kent geen tijd.
  • Maximaal 9 personen kunnen inschrijven, geen kosten aan verbonden. Drankjes etc voor eigen rekening.

Aantal aanmeldingen:  2

 

 

10 maart 2023

Uit de statistieken blijkt dat 70% mobiel, 25% desktop en 5% een tablet gebruikt om mijn site te bezoeken. Daarom heb ik op de site de tekst uitlijning aangepast zodat het beter leesbaar is.

Omdat ik in juni/juli 28 dagen Camino gaat lopen vanuit huis en ik veel vragen krijg of men mijn avonturen kan volgen, zal ik onderzoeken of ik hier een bloglink kan plaatsen. 

 

9 maart 2023

Het nieuwe weekend staat vanaf nu online!

 

4 maart 2023

Ik heb mijn baan als buschauffeur op het OV opgezegd en ben per 1 maart als oproepkracht Touringcarchauffeur begonnen. Dit betekent voor mij dat ik niet meer gebonden ben aan een werkrooster en ik zelf kan bepalen wanneer ík wil werken. Voor Droomwandelingen betekent dit dat ik nog een extra weekend in kan plannen. Dit zal het weekend zijn van vrijdag 21 juli tot en met maandag 24 juli 2023. We zullen wandelen in het Müllerthal gebied in Luxemburg. Let op: het wordt een weekend voor wandelaars met een zeer goede wandelconditie.

Met de uitwerking van het weekend ben ik nog bezig en het kan nog tot een week duren eer het op de website staat. Safe the date!

 

23 februari 2023

 

ik heb wegens een blessure een annulering binnen voor het wandelweekend NaturWanderPark DeLux. Dat is het weekend met Pasen van vrijdag 7 tot en met maandag 10 april. Het is een tweepersoonskamer met aparte bedden. Die kan ook voor allééngebruik. Dus 1 of 2 personen kunnen zich nog inschrijven. Interesse? Ik hoor het graag zo spoedig mogelijk. Wie het eerst komt die het eerst maalt.....

 

15 januari 2023

Beste mede-wandelaars,

ter vervanging van 1 of 2 nieuwsbrieven, vindt u, hier vanaf heden een "nieuws"-pagina. Hier ga ik mededelingen en nieuwtjes plaatsen, zoals nieuw ingeplande wandelweekenden en/of dagwandelingen. Eventuele vragen en/of opmerkingen over een nieuwsfeitje kunnen te aller tijden via het contactformulier elders op deze site gesteld, danwel gegeven worden. Ik stuur slechts nog 1x per jaar een directe nieuwsbrief en dat is in de maand december met een terugblik op het afgelopen jaar en een vooruitblik op het komende jaar. 

 

Hartelijke groeten,

Jolanda